Bert De Backer - DECCA Brand Ambassador

 

Bert De Backer, die begin oktober zijn allerlaatste professionele wedstrijd reed - Parijs-Roubaix - en daarmee zijn wielerpensioen aankondigde, zal in de fietswereld aan de slag blijven als Brand Ambassador bij Decca Sports Group NV.

De welbespraakte en sympathieke Bert De Backer bleef tijdens zijn carrière trouw aan twee ploegen en is door zijn goed onderbouwde analyses bovendien een graag geziene gast in  televisieprogramma’s als Extra Time Koers en Vive Le Vélo.

Bert De Backer:

“Toen ik deze zomer besliste om te stoppen met wielrennen, was de nieuwsgierigheid naar de toekomst groter dan de drang om een jaar langer te koersen. De laatste maanden heb ik nog enorm genoten van het wielrennen. Ik ging met verschillende inspirerende mensen in gesprek om hun visie te horen over het leven na de sport, dat gaf me veel positieve energie.  

Bovendien wilde ik heel graag de connectie met de sportwereld behouden. Na mijn studies was ik 15 jaar full time met wielrennen bezig, ik heb dus nog een pak te leren in de bedrijfswereld. DECCA biedt mij hierbij alle kansen om daarin te groeien, ik zal er deeltijds aan de slag gaan en mijn ervaring uit het verleden kunnen koppelen aan hun projecten. Het voelde meteen goed, er was een klik, we zaten op dezelfde golflente. Decca is een Belgisch bedrijf met een eigen lokaal atelier in Gavere waar de liefde voor de ambacht en een uitstekende service nog primeren en die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Allemaal waarden die voor mij erg belangrijk zijn. Als ambassadeur hoop ik DECCA op dezelfde authentieke manier en vol positieve energie uit te dragen.” 

DECCA marketing manager Thierry Eeckman en kersvers general manager Catheline De Cordier zijn dan ook trots om deze samenwerking te mogen aankondigen. “Bert is een gepassioneerd sportman die met beide voeten op de grond staat en de wielerwereld als geen ander kent. Wij zijn ervan overtuigd dat hij perfect past in het DECCA team en een grote meerwaarde zal kunnen bieden bij de nieuwe wind die door DECCA waait.

Bert zal samen met het team werken aan een aantal ambitieuze projecten. Het spreekt voor zich dat zijn knowhow en ervaring in de wielerwereld hierbij van grote waarde zullen zijn.”                           

 

more info:  ride@decca.cc

#whataride

#deccasportswear

#bertdebacker

#heritagemeetsperformance

#frombelgiummadeinflanders

 

Search

Just added to your cart:
Qty:
Total:
Subtotal:
Excl. postage 
My Bag
Just added to your wishlist:
Excl. postage 
My Wishlist